Skip to content
Toggle navigation
Language
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
বাংলা
All Fields
Title
Author
Subject
Call Number
ISBN/ISSN
Find
Advanced
Τεχνολογία προϊόντων γάλακτος...
Holdings
Cite this
Text this
Email this
Export Record
Export to RefWorks
Export to EndNoteWeb
Export to EndNote
Τεχνολογία προϊόντων γάλακτος : τυροκομία /
Main Author:
Ζερφυρίδης, Γρηγόριος Κ.
Corporate Authors:
Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Τμήμα Γεωπονίας.
,
Τομέας επιστήμης και τεχνολογίας τροφίμων
Format:
Book
Language:
Greek
Published:
Θεσσαλονίκη :
Γιαχούδη-Γιαπούλη,
2001.
Edition:
2η έκδ.
Subjects:
Cheesemaking
Cheese
>
Varieties
Cheese
Τυροκομία
Τυρί
>
Ποικιλίες
Τυρί
Holdings
Description
Table of Contents
Similar Items
Staff View
Βιβλιοθήκη
Ταξιθετικός αριθμός
Αριθμός Αντιτύπων
Πληροφορίες
Κατάσταση
Αμερικάνικη Γεωργική Σχολή
637.3 Ζερ
1
Προβολή
OPAC
Similar Items
Τεχνολογία προϊόντων γάλακτος : τυροκομία /
by: Ζερφυρίδης, Γρηγόριος Κ.
Published: (1994)
Τυρί : τεχνολογία γάλακτος, τυροκομία, παρουσίαση τυριών /
by: Μπίντσης, Θωμάς, 1973-
Published: (2009)
Η τυροκομία στην πράξη : εφαρμοσμένη τεχνολογία τυριών, κρέμας, βουτύρου παραδοσιακή και σύγχρονη /
by: Κυριακόπουλος, Παναγιώτης Ι.
Published: (1995)
Ελληνικό τυρί : γεύσεις & συνταγές /
by: Μαμαλάκης, Ηλίας
Published: (2000)
Λεξικό για τυριά : παραγωγή, προέλευση, τύποι, γεύση /
by: Iburg, Anne
Published: (2006)
×
Loading...