Skip to content
Toggle navigation
Language
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
বাংলা
All Fields
Title
Author
Subject
Call Number
ISBN/ISSN
Find
Advanced
Η τυροκομία στην πράξη :...
Holdings
Cite this
Text this
Email this
Export Record
Export to RefWorks
Export to EndNoteWeb
Export to EndNote
Η τυροκομία στην πράξη : εφαρμοσμένη τεχνολογία τυριών, κρέμας, βουτύρου παραδοσιακή και σύγχρονη /
Main Author:
Κυριακόπουλος, Παναγιώτης Ι.
Format:
Book
Language:
Greek
Published:
Αθήνα :
Τρίαινα,
1995.
Edition:
1η έκδ.
Subjects:
Cheesemaking
Cheese
Cheese
>
Varieties
Τυροκομία
Τυρί
Τυρί
>
Ποικιλίες
Holdings
Description
Table of Contents
Similar Items
Staff View
Βιβλιοθήκη
Ταξιθετικός αριθμός
Αριθμός Αντιτύπων
Πληροφορίες
Κατάσταση
Αμερικάνικη Γεωργική Σχολή
637.3 Κυρ
1
Προβολή
OPAC
Similar Items
Τυρί : τεχνολογία γάλακτος, τυροκομία, παρουσίαση τυριών /
by: Μπίντσης, Θωμάς, 1973-
Published: (2009)
Τεχνολογία προϊόντων γάλακτος : τυροκομία /
by: Ζερφυρίδης, Γρηγόριος Κ.
Published: (1994)
Τεχνολογία προϊόντων γάλακτος : τυροκομία /
by: Ζερφυρίδης, Γρηγόριος Κ.
Published: (2001)
Τυροκομία /
by: Ανυφαντάκης, Εμμανουήλ
Published: (1993)
Η μεγάλη εγκυκλοπαίδεια τυριά : ένας πλούσιος οδηγός για όλα τα τυριά του κόσμου & 100 αλμυρές και γλυκιές γεύσεις με τυρί /
by: Harbutt, Juliet
Published: (2008)
×
Loading...