Τυροκομία Χημεία, Φυσικοχημεία, Μικροβιολογία

Main Author: Ανυφαντάκης, Εμμανουήλ M.
Format: Book
Language:Greek
Published: Αθήνα Σταμούλης c2004
Edition:2η έκδ.
Subjects:
ΒιβλιοθήκηΤαξιθετικός αριθμόςΑριθμός ΑντιτύπωνΠληροφορίεςΚατάσταση
Εθνική Βιβλιοθήκη05044/2006-12ΠροβολήOPAC
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο ΑθηνώνΔ 637.3 ΑΝΥ5ΠροβολήOPAC
Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου3ΠροβολήOPAC
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας637.3 ΑΝΥ1ΠροβολήOPAC
ΤΕΙ Κρήτης1ΠροβολήOPAC