Skip to content
Toggle navigation
Language
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
বাংলা
All Fields
Title
Author
Subject
Call Number
ISBN/ISSN
Find
Advanced
Τεχνολογία προίόντων γάλακτος...
Holdings
Cite this
Text this
Email this
Export Record
Export to RefWorks
Export to EndNoteWeb
Export to EndNote
Τεχνολογία προίόντων γάλακτος : τυροκομία /
Main Author:
Ζερφυρίδης, Γρηγόρης Κ.
(Author)
Corporate Author:
Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.Τμήμα Γεωπονίας.Τομέας Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
Format:
Book
Language:
Greek
Published:
Θεσσαλονίκη :
Γιαχούδης-Γιαπούλης,
2001.
Edition:
2η έκδ.
Subjects:
Τυροκομία
Cheesemaking
Γαλακτοκομία
Dairying
Τυρί
>
Ελλάδα
Cheese
>
Greece
Γαλακτοκομικά προίόντα
Dairy products
Holdings
Description
Similar Items
Staff View
Βιβλιοθήκη
Ταξιθετικός αριθμός
Αριθμός Αντιτύπων
Πληροφορίες
Κατάσταση
ΤΕΙ Αθήνας
637 ΖΕΡ
3
Προβολή
OPAC
Similar Items
Τυροκομία
by: Ανυφαντάκης, Εμμανουήλ Μ.
Published: (1993)
Τυροκομία :χημεία, φυσικοχημεία, μικροβιολογία /
by: Ανυφαντάκης, Εμμανουήλ Μ.
Published: (2004)
Τεχνολογία προϊόντων γάλακτος /
by: Ζερφυρίδης, Γρηγόρης Κ.
Published: (1985)
Ελληνικά τυριά: μια παράδοση αιώνων /
by: Ανυφαντάκης, Εμμανουήλ Μ.
Published: (1998)
Τεχνολογία προϊόντων γάλακτος : τυροκομία /
by: Ζερφυρίδης, Γρηγόριος Κ.
Published: (2001)
×
Loading...