Τεχνολογία προίόντων γάλακτος : τυροκομία /

Main Author: Ζερφυρίδης, Γρηγόρης Κ. (Author)
Corporate Author: Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.Τμήμα Γεωπονίας.Τομέας Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
Format: Book
Language:Greek
Published: Θεσσαλονίκη : Γιαχούδης-Γιαπούλης, 2001.
Edition:2η έκδ.
Subjects:
LEADER 01217nam a2200265 a 4500
001 835873
005 20171111231244.0
008 070522s2001 gr gr 00110 gre d
082 0 |2 22  |a 637 
100 1 |4 aut  |a Ζερφυρίδης, Γρηγόρης Κ. 
245 1 0 |a Τεχνολογία προίόντων γάλακτος :  |b τυροκομία /  |c Γρηγόρης Κ. Ζερφυρίδης. 
250 |a 2η έκδ. 
260 |a Θεσσαλονίκη :  |b Γιαχούδης-Γιαπούλης,  |c 2001. 
300 |a 332 σ. :  |b εικ., πίν. ;  |c 24 εκ. 
504 |a Περιέχει βιβλιογραφικές παραπομπές και ευρετήριο. 
650 1 0 |a Τυροκομία 
650 1 0 |a Cheesemaking 
650 1 0 |a Γαλακτοκομία 
650 1 0 |a Dairying 
650 1 0 |a Τυρί  |z Ελλάδα 
650 1 0 |a Cheese  |z Greece 
650 1 0 |a Γαλακτοκομικά προίόντα 
650 1 0 |a Dairy products 
710 2 |a Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.Τμήμα Γεωπονίας.Τομέας Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων 
952 |a GR-AtTEI  |b 59cc78e26c5ad13446fc174d  |c 998a  |d 945l  |e 637 ΖΕΡ  |t 3  |x m  |z Books