|
|
|
|
LEADER |
01217nam a2200265 a 4500 |
001 |
835873 |
005 |
20171111231244.0 |
008 |
070522s2001 gr gr 00110 gre d |
082 |
0 |
|
|2 22
|a 637
|
100 |
1 |
|
|4 aut
|a Ζερφυρίδης, Γρηγόρης Κ.
|
245 |
1 |
0 |
|a Τεχνολογία προίόντων γάλακτος :
|b τυροκομία /
|c Γρηγόρης Κ. Ζερφυρίδης.
|
250 |
|
|
|a 2η έκδ.
|
260 |
|
|
|a Θεσσαλονίκη :
|b Γιαχούδης-Γιαπούλης,
|c 2001.
|
300 |
|
|
|a 332 σ. :
|b εικ., πίν. ;
|c 24 εκ.
|
504 |
|
|
|a Περιέχει βιβλιογραφικές παραπομπές και ευρετήριο.
|
650 |
1 |
0 |
|a Τυροκομία
|
650 |
1 |
0 |
|a Cheesemaking
|
650 |
1 |
0 |
|a Γαλακτοκομία
|
650 |
1 |
0 |
|a Dairying
|
650 |
1 |
0 |
|a Τυρί
|z Ελλάδα
|
650 |
1 |
0 |
|a Cheese
|z Greece
|
650 |
1 |
0 |
|a Γαλακτοκομικά προίόντα
|
650 |
1 |
0 |
|a Dairy products
|
710 |
2 |
|
|a Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.Τμήμα Γεωπονίας.Τομέας Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
|
952 |
|
|
|a GR-AtTEI
|b 59cc78e26c5ad13446fc174d
|c 998a
|d 945l
|e 637 ΖΕΡ
|t 3
|x m
|z Books
|