Skip to content
Toggle navigation
Language
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
বাংলা
All Fields
Title
Author
Subject
Call Number
ISBN/ISSN
Find
Advanced
Τυροκομία :χημεία, φυσικοχημεί...
Description
Cite this
Text this
Email this
Export Record
Export to RefWorks
Export to EndNoteWeb
Export to EndNote
Τυροκομία :χημεία, φυσικοχημεία, μικροβιολογία /
Main Author:
Ανυφαντάκης, Εμμανουήλ Μ.
(Author)
Format:
Book
Language:
Greek
Published:
Αθήνα :
Σταμούλης ,
c2004 .
Edition:
2η έκδ.
Subjects:
Τυρί
Cheese
Τυροκομία
Cheesemaking
Γαλακτοκομία
Dairying
Holdings
Description
Similar Items
Staff View
Physical Description:
606 σ. : διαγρ., εικ., πίν., σχ. ; 24 εκ.
Bibliography:
Περιέχει βιβλιογραφικές παραπομπές και ευρετήριο
ISBN:
9603515159
Similar Items
Τυροκομία
by: Ανυφαντάκης, Εμμανουήλ Μ.
Published: (1993)
Ελληνικά τυριά: μια παράδοση αιώνων /
by: Ανυφαντάκης, Εμμανουήλ Μ.
Published: (1998)
Improving the flavour of cheese /
Published: (2007)
Τυροκομία Χημεία, Φυσικοχημεία, Μικροβιολογία
by: Ανυφαντάκης, Εμμανουήλ M.
Published: (2004)
Τυροκομία /
by: Ανυφαντάκης, Εμμανουήλ Μιχ.
×
Loading...