Skip to content
Toggle navigation
Language
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
বাংলা
All Fields
Title
Author
Subject
Call Number
ISBN/ISSN
Find
Advanced
Ελληνική τυροκομία/...
Holdings
Cite this
Text this
Email this
Export Record
Export to RefWorks
Export to EndNoteWeb
Export to EndNote
Ελληνική τυροκομία/
Main Author:
Ζυγούρης, Νικόλαος Π.
Format:
Book
Language:
Greek
Published:
Ιωάννινα:
Ηπειρωτική Εστία,
1956
Subjects:
Cheesemaking
Cheese products
Cheese industry
Holdings
Description
Similar Items
Staff View
Βιβλιοθήκη
Ταξιθετικός αριθμός
Αριθμός Αντιτύπων
Πληροφορίες
Κατάσταση
Πανεπιστήμιο Κύπρου - Ανοιχτό Πανεπιστήμιο Κύπρου
SF271.Z94 1956
1
Προβολή
OPAC
Similar Items
Ο καλός τυροκόμος: πρακτικές γνώσεις για την γαλακτοκομία βουτυροκομία τυροκομία/
by: Ζυγούρης, Νικόλαος Π.
Published: (1953)
Improving the flavour of cheese /
Published: (2007)
Cheese technology /
by: Kammerlehner, Josef.
Published: (2009)
Τυροκομία/
by: Ανυφαντάκης, Εμμανουήλ Μ.
Published: (1993)
Cheese and fermented milk foods /
by: Kosikowski, Frank
Published: (1966)
×
Loading...