Skip to content
Toggle navigation
Language
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
বাংলা
All Fields
Title
Author
Subject
Call Number
ISBN/ISSN
Find
Advanced
Cheese and fermented milk food...
Holdings
Cite this
Text this
Email this
Export Record
Export to RefWorks
Export to EndNoteWeb
Export to EndNote
Cheese and fermented milk foods /
Main Author:
Kosikowski, Frank
Format:
Book
Language:
English
Published:
[Ithaca N.Y.?] :
Published by the Author,
1966.
Subjects:
Cheese
Dairy products
Holdings
Description
Similar Items
Staff View
Βιβλιοθήκη
Ταξιθετικός αριθμός
Αριθμός Αντιτύπων
Πληροφορίες
Κατάσταση
Αμερικάνικη Γεωργική Σχολή
637.3 Kos
1
Προβολή
OPAC
Similar Items
Cheese and fermented milk foods /
Published: (1982)
Improving the flavour of cheese /
Published: (2007)
Cheese technology /
by: Kammerlehner, Josef.
Published: (2009)
Ο καλός τυροκόμος: πρακτικές γνώσεις για την γαλακτοκομία βουτυροκομία τυροκομία/
by: Ζυγούρης, Νικόλαος Π.
Published: (1953)
Ελληνική τυροκομία/
by: Ζυγούρης, Νικόλαος Π.
Published: (1956)
×
Loading...