Skip to content
Toggle navigation
Language
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
বাংলা
All Fields
Title
Author
Subject
Call Number
ISBN/ISSN
Find
Advanced
Le fromage :de la science a lʹ...
Holdings
Cite this
Text this
Email this
Export Record
Export to RefWorks
Export to EndNoteWeb
Export to EndNote
Le fromage :de la science a lʹ assurance-qualite /
Main Author:
Eck, Andre
(Author)
Other Authors:
Gillis, Jean-Claude
Format:
Book
Language:
French
Published:
Paris :
Lavoisier TEC & DOC ,
1997 .
Edition:
3rd ed.
Subjects:
Τυρί
Cheese
Cheesemaking
Γαλακτοκομία
Holdings
Description
Similar Items
Staff View
Βιβλιοθήκη
Ταξιθετικός αριθμός
Αριθμός Αντιτύπων
Πληροφορίες
Κατάσταση
ΤΕΙ Αθήνας
637.3 ECK
1
Προβολή
OPAC
Similar Items
Improving the flavour of cheese /
Published: (2007)
Ελληνικά τυριά: μια παράδοση αιώνων /
by: Ανυφαντάκης, Εμμανουήλ Μ.
Published: (1998)
Τυροκομία
by: Ανυφαντάκης, Εμμανουήλ Μ.
Published: (1993)
Τυροκομία :χημεία, φυσικοχημεία, μικροβιολογία /
by: Ανυφαντάκης, Εμμανουήλ Μ.
Published: (2004)
Τυροκομία /
by: Ανυφαντάκης, Εμμανουήλ Μιχ.
×
Loading...