Τυροκομία
Main Author: | Ανυφαντάκης, Εμμανουήλ Μ. (Author) |
---|---|
Format: | Book |
Published: |
Αθήνα :
Σταμούλης ,
1993 .
|
Subjects: |
Similar Items
-
Τυροκομία :χημεία, φυσικοχημεία, μικροβιολογία /
by: Ανυφαντάκης, Εμμανουήλ Μ.
Published: (2004) -
Ελληνικά τυριά: μια παράδοση αιώνων /
by: Ανυφαντάκης, Εμμανουήλ Μ.
Published: (1998) -
Improving the flavour of cheese /
Published: (2007) -
Τυροκομία /
by: Ανυφαντάκης, Εμμανουήλ Μιχ. -
Η τυροκομία στην πράξη : εφαρμοσμένη τεχνολογία τυριών, κρέμας, βουτύρου παραδοσιακή και σύγχρονη /
by: Κυριακόπουλος, Παναγιώτης Ι.
Published: (1995)