Τυροκομία

Main Author: Ανυφαντάκης, Εμμανουήλ Μ. (Author)
Format: Book
Published: Αθήνα : Σταμούλης , 1993 .
Subjects:
LEADER 00669nam a2200217 a 4500
001 847200
005 20171111231254.0
008 060910s gr gr 00010 GRE d
082 0 |a 637.3 
100 1 |4 aut  |a Ανυφαντάκης, Εμμανουήλ Μ. 
245 1 0 |a Τυροκομία 
260 |a Αθήνα :  |b Σταμούλης ,  |c 1993 . 
300 |a 321 σ. ;  |c 24 εκ. 
504 |a Βιβλιογραφία: σ. 315-318 
650 1 0 |a Τυρί 
650 1 0 |a Cheese 
650 1 0 |a Τυροκομία 
650 1 0 |a Cheesemaking 
650 1 0 |a Γαλακτοκομία 
650 1 0 |a Dairying 
952 |a GR-AtTEI  |b 59cc7a3b6c5ad13446fc5b88  |c 998a  |d 945l  |e 637.3 ΑΝΥ  |t 3  |x m  |z Books