Τυροκομία
Main Author: | |
---|---|
Format: | Book |
Published: |
Αθήνα :
Σταμούλης ,
1993 .
|
Subjects: |
LEADER | 00669nam a2200217 a 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 847200 | ||
005 | 20171111231254.0 | ||
008 | 060910s gr gr 00010 GRE d | ||
082 | 0 | |a 637.3 | |
100 | 1 | |4 aut |a Ανυφαντάκης, Εμμανουήλ Μ. | |
245 | 1 | 0 | |a Τυροκομία |
260 | |a Αθήνα : |b Σταμούλης , |c 1993 . | ||
300 | |a 321 σ. ; |c 24 εκ. | ||
504 | |a Βιβλιογραφία: σ. 315-318 | ||
650 | 1 | 0 | |a Τυρί |
650 | 1 | 0 | |a Cheese |
650 | 1 | 0 | |a Τυροκομία |
650 | 1 | 0 | |a Cheesemaking |
650 | 1 | 0 | |a Γαλακτοκομία |
650 | 1 | 0 | |a Dairying |
952 | |a GR-AtTEI |b 59cc7a3b6c5ad13446fc5b88 |c 998a |d 945l |e 637.3 ΑΝΥ |t 3 |x m |z Books |