Ανάπτυξη και Αξιολόγηση Μεθόδου Απομόνωσης και Προσδιορισμού της Ωχρατοξίνης Α σε Καρπούς Σταφυλιών. Εφαρμογή Συστημάτων HACCP - CCP στην Παραγωγή του Οίνου/
Main Author: | Μελέτης, Κωνσταντίνος Ι. |
---|---|
Corporate Authors: | Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Σχολή Θετικών Επιστημών., Τμήμα Χημείας |
Format: | Book |
Language: | Greek |
Published: |
Αθήνα:
[χ. ό.],
2006
|
Subjects: |
Similar Items
-
Μελέτη και εφαρμογή του συστήματος ασφάλειας τροφίμων HACCP σε οινοποιείο - ποσοτικοί προσδιορισμοί σε τελικό προϊόν/
by: Ακριβού, Στυλιανή
Published: (2008) -
Μελέτη καλίου νατρίου και χλωρίου σε οίνους προέλευσης Σάμου, Λήμνου και Σαντορίνης/
by: Τσάμης, Ισίδωρος
Published: (2000) -
Αξιολόγηση της αποτελεσματικότητας συστημάτων HACCP σε ξενοδοχειακές μονάδες/
by: Διαμαντόπουλος, Χρήστος
Published: (2007) -
Γνωριμία με τον κόσμο του κρασιού/
by: Νέτσικα, Μαρία
Published: (1992) -
Οινολογικόν εγκόλπιον/
by: Σίμωσις, Κωνστ. Γ.
Published: (1923)