In vitro και in situ μείωση της ωχρατοξίνης Α από βακτήρια και ζύμες μικροχλωρίδας/

Main Author: Κόλλιας, Ιωάννης
Corporate Author: Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
Other Authors: Σκανδάμης, Παναγιώτης
Format: Book
Language:Greek
Published: 2011
Subjects:
Online Access:http://hdl.handle.net/10329/3784

Internet

http://hdl.handle.net/10329/3784
ΒιβλιοθήκηΤαξιθετικός αριθμόςΑριθμός ΑντιτύπωνΠληροφορίεςΚατάσταση
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο ΑθηνώνΜΔ 664.001579 ΚΟΛ1ΠροβολήOPAC