|
|
|
|
LEADER |
01021nam a2200217 a 4500 |
001 |
630223 |
005 |
20171111230409.0 |
008 |
120113s2011----gr er 000 0 gre d |
040 |
|
|
|a ΓΠΑ
|b gre
|e AACR2
|
082 |
|
0 |
|2 22
|a 664.001579
|
100 |
1 |
|
|a Κόλλιας, Ιωάννης
|
245 |
0 |
0 |
|a In vitro και in situ μείωση της ωχρατοξίνης Α από βακτήρια και ζύμες μικροχλωρίδας/
|c Κόλλιας Ιωάννης ; επιβλέπων Παναγιώτης Σκανδάμης
|
260 |
|
|
|c 2011
|
300 |
|
|
|a 120 σ.
|
504 |
|
|
|a Βιβλιογραφία: σ. 99 - 120
|
650 |
0 |
0 |
|a Ochratoxins
|x Biological control
|
650 |
0 |
0 |
|a Mycotoxins
|
700 |
1 |
|
|a Σκανδάμης, Παναγιώτης
|
710 |
0 |
|
|a Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.
|b Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10329/3784
|
952 |
|
|
|a GR-AtULA
|b 59cc19146c5ad13446f72f00
|c 998a
|d 945l
|e ΜΔ 664.001579 ΚΟΛ
|t 1
|x m
|z Books
|