In vitro και in situ μείωση της ωχρατοξίνης Α από βακτήρια και ζύμες μικροχλωρίδας/

Main Author: Κόλλιας, Ιωάννης
Corporate Author: Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
Other Authors: Σκανδάμης, Παναγιώτης
Format: Book
Language:Greek
Published: 2011
Subjects:
Online Access:http://hdl.handle.net/10329/3784
LEADER 01021nam a2200217 a 4500
001 630223
005 20171111230409.0
008 120113s2011----gr er 000 0 gre d
040 |a ΓΠΑ  |b gre  |e AACR2 
082 0 |2 22  |a 664.001579 
100 1 |a Κόλλιας, Ιωάννης 
245 0 0 |a In vitro και in situ μείωση της ωχρατοξίνης Α από βακτήρια και ζύμες μικροχλωρίδας/  |c Κόλλιας Ιωάννης ; επιβλέπων Παναγιώτης Σκανδάμης 
260 |c 2011 
300 |a 120 σ. 
504 |a Βιβλιογραφία: σ. 99 - 120 
650 0 0 |a Ochratoxins  |x Biological control 
650 0 0 |a Mycotoxins 
700 1 |a Σκανδάμης, Παναγιώτης 
710 0 |a Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.  |b Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10329/3784 
952 |a GR-AtULA  |b 59cc19146c5ad13446f72f00  |c 998a  |d 945l  |e ΜΔ 664.001579 ΚΟΛ  |t 1  |x m  |z Books