Ανάπτυξη και Αξιολόγηση Μεθόδου Απομόνωσης και Προσδιορισμού της Ωχρατοξίνης Α σε Καρπούς Σταφυλιών. Εφαρμογή Συστημάτων HACCP - CCP στην Παραγωγή του Οίνου/

Main Author: Μελέτης, Κωνσταντίνος Ι.
Corporate Authors: Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Σχολή Θετικών Επιστημών., Τμήμα Χημείας
Format: Book
Language:Greek
Published: Αθήνα: [χ. ό.], 2006
Subjects:
ΒιβλιοθήκηΤαξιθετικός αριθμόςΑριθμός ΑντιτύπωνΠληροφορίεςΚατάσταση
Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο ΑθηνώνΜΔ 664 ΜελΚ α 20062ΠροβολήOPAC