Skip to content
Toggle navigation
Language
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
বাংলা
All Fields
Title
Author
Subject
Call Number
ISBN/ISSN
Find
Advanced
Μέθοδοι αναλύσεως τροφίμων :...
Holdings
Cite this
Text this
Email this
Export Record
Export to RefWorks
Export to EndNoteWeb
Export to EndNote
Μέθοδοι αναλύσεως τροφίμων : εργαστηριακές ασκήσεις /
Main Author:
Μπαλατσούρας, Γεώργιος Δήμ., 1925-
Format:
Book
Language:
Greek
Published:
Αθήνα:
[χ.ό.],
1985
Subjects:
Τεχνολογία τροφίμων
Τροφή
Χημεία τροφίμων
Holdings
Description
Similar Items
Staff View
Βιβλιοθήκη
Ταξιθετικός αριθμός
Αριθμός Αντιτύπων
Πληροφορίες
Κατάσταση
Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο
664.001 ΜΠΑ
1
Προβολή
OPAC
Similar Items
Μέθοδοι αναλύσεως τροφίμων/
by: Μπαλατσούρας, Γεώργιος Δήμ., 1925-
Published: (1985)
Χημεία - τεχνολογία και συντήρηση των τροφίμων/
by: Μπαλατσούρας, Γεώργιος Δήμ., 1925-
Published: (1984)
Μικροβιολογία τροφίμων/
by: Μπαλατσούρας, Γεώργιος Δήμ., 1925-
Published: (1993)
Χημεία τροφίμων με στοιχεία διατροφής /
by: Σφλώμος, Κώστας
Published: (2010)
Χημεία τροφίμων/
by: Τσατσαρώνης, Γεώργιος Χ.
Published: (1976)
×
Loading...