Οδηγός καταναλωτή για ασφαλή μεταχείριση τροφίμων ή εφαρμογή του HACCP σε οικιακό επίπεδο

Main Author: Αρβανιτογιάννης, Ιωάννης Σ.
Other Authors: Τζούρος, Νικόλαος Η.
Format: Book
Language:Greek
Published: Αθήνα Σταμούλη c2004
Subjects:
ΒιβλιοθήκηΤαξιθετικός αριθμόςΑριθμός ΑντιτύπωνΠληροφορίεςΚατάσταση
Εθνική Βιβλιοθήκη04969/2006-22ΠροβολήOPAC
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών363.1926 ΑΡΒ1ΠροβολήOPAC
Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο664.07 ΑΡΒ1ΠροβολήOPAC
Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο ΘράκηςTX 5372ΠροβολήOPAC
Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο664.07 ΑΡΒ2ΠροβολήOPAC
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας664.07 ΑΡΒ4ΠροβολήOPAC
Δήμος Καλαμαριάς641.4 ΑΡΒ1ΠροβολήOPAC
Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου2ΠροβολήOPAC
ΤΕΙ Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης2ΠροβολήOPAC
Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο664.07 ΑΡΒ7ΠροβολήOPAC