Αξιολόγηση της αποτελεσματικότητας συστημάτων HACCP σε ξενοδοχειακές μονάδες/
Main Author: | Διαμαντόπουλος, Χρήστος |
---|---|
Corporate Authors: | Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Σχολή Θετικών Επιστημών., Τμήμα Χημείας |
Format: | Book |
Language: | Greek |
Published: |
Αθήνα:
[χ. ό.],
2007
|
Subjects: |
Similar Items
-
Πιστοποιημένο σύστημα HACCP και παρουσία Listeria monocytogenes : έννοιες ασύμβατες ; /
by: Φωτοπούλου, Γεωργία
Published: (2010) -
Μελέτη του συστήματος διαχείρισης ασφάλειας : HACCP με εφαρμογή σε τρόφιμα από ξενοδοχειακές επιχειρήσεις/
by: Κουρούβανη, Ευθυμία
Published: (2006) -
Μικροβιολογία τροφίμων/
by: Μπαλατσούρας, Γεώργιος Δήμ., 1925-
Published: (1993) -
Listeria monocytogenes αναδυόμενο παθογόνο βακτήριο των τροφίμων : Μελέτη της επίδρασης της θερμοκρασίας ψυγείου στα ολικά πολικά και ουδέτερα λιποειδή της μεμβράνης με διαφορική θερμιδομετρία σάρωσης (DSC) και φασματοσκοπία 1H-NMR /
by: Μπούρα, Αλεξάνδρα Π.
Published: (2003) -
Επιβίωση και ανάπτυξη του παθογόνου Listeria monocytogenes σε εξαιρετικά αντίξοες συνθήκες (pH=3) σε υγρό θρεπτικό και σε 2 τύπους λευκών τυριών που επιμολύνθηκαν με το βακτήριο. Αντιοξειδωτικές ιδιότητες των λιποειδών της μεμβράνης/
by: Σωτηρούδης, Βασίλειος Θ.
Published: (2006)