Επιβίωση και ανάπτυξη του παθογόνου Listeria monocytogenes σε εξαιρετικά αντίξοες συνθήκες (pH=3) σε υγρό θρεπτικό και σε 2 τύπους λευκών τυριών που επιμολύνθηκαν με το βακτήριο. Αντιοξειδωτικές ιδιότητες των λιποειδών της μεμβράνης/

Main Author: Σωτηρούδης, Βασίλειος Θ.
Corporate Authors: Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Σχολή Θετικών Επιστημών., Τμήμα Χημείας
Format: Book
Language:Greek
Published: Αθήνα: [χ. ό.], 2006
Subjects:
ΒιβλιοθήκηΤαξιθετικός αριθμόςΑριθμός ΑντιτύπωνΠληροφορίεςΚατάσταση
Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο ΑθηνώνΜΔ 664 ΣωτΒ ε 20062ΠροβολήOPAC