Επιβίωση και ανάπτυξη του παθογόνου Listeria monocytogenes σε εξαιρετικά αντίξοες συνθήκες (pH=3) σε υγρό θρεπτικό και σε 2 τύπους λευκών τυριών που επιμολύνθηκαν με το βακτήριο. Αντιοξειδωτικές ιδιότητες των λιποειδών της μεμβράνης/
Main Author: | |
---|---|
Corporate Authors: | , |
Format: | Book |
Language: | Greek |
Published: |
Αθήνα:
[χ. ό.],
2006
|
Subjects: |
Βιβλιοθήκη | Ταξιθετικός αριθμός | Αριθμός Αντιτύπων | Πληροφορίες | Κατάσταση |
---|---|---|---|---|
Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών | ΜΔ 664 ΣωτΒ ε 2006 | 2 | Προβολή | OPAC |