Food : the chemistry of its components /
Main Author: | |
---|---|
Format: | Book |
Language: | English |
Published: |
Cambridge :
Royal Society of Chemistry,
1996
|
Edition: | 3η έκδ. |
Series: | Royal Society of Chemistry paperbacks
|
Subjects: |
Βιβλιοθήκη | Ταξιθετικός αριθμός | Αριθμός Αντιτύπων | Πληροφορίες | Κατάσταση |
---|---|---|---|---|
Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών | 641.1 CouT f 1996 | 1 | Προβολή | OPAC |
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών | 664.00154 COU | 1 | Προβολή | OPAC |
Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο | 641.1 COU | 1 | Προβολή | OPAC |
ΤΕΙ Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης | 1 | Προβολή | OPAC | |
Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο | 664 COU | 1 | Προβολή | OPAC |