Food : the chemistry of its components /

Main Author: Coultate, Tom P.
Format: Book
Language:English
Published: Cambridge : Royal Society of Chemistry, 1996
Edition:3η έκδ.
Series:Royal Society of Chemistry paperbacks
Subjects:
ΒιβλιοθήκηΤαξιθετικός αριθμόςΑριθμός ΑντιτύπωνΠληροφορίεςΚατάσταση
Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών641.1 CouT f 19961ΠροβολήOPAC
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών664.00154 COU1ΠροβολήOPAC
Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο641.1 COU1ΠροβολήOPAC
ΤΕΙ Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης1ΠροβολήOPAC
Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο664 COU1ΠροβολήOPAC