LEADER 01622nam a2200313 a 4500
001 1081402
005 20171111232429.0
008 080519s2007 gr erb 000 0 gre d
040 |a GrAtEKP.ximviolfarmak  |b gre  |e AACR2 
041 0 |a gre  
082 0 |2 22  |a 664 
100 1 |a Διαμαντόπουλος, Χρήστος 
245 1 0 |a Αξιολόγηση της αποτελεσματικότητας συστημάτων HACCP σε ξενοδοχειακές μονάδες/  |c Χρήστος Διαμαντόπουλος, χημικός 
260 |a Αθήνα:  |b [χ. ό.],  |c 2007 
300 |a iv, 129, [29] σ. :  |b εικ., διαγρ., σχήμ., πίν. ;  |c 30 εκ. 
504 |a Βιβλιογραφία : σ. 107-110 
650 1 7 |a Χημεία τροφίμων 
650 1 7 |a Τεχνολογία τροφίμων 
650 7 |a Αξιολόγηση της αποτελεσματικότητας συστημάτων HACCP σε ξενοδοχειακές μονάδες 
650 7 |a Υγιεινή και ασφάλεια τροφίμων 
650 7 |a Ηygiene and food safety 
650 7 |a Εφαρμοσμένη μικροβιολογία τροφίμων 
650 7 |a Applied food microbiology 
650 7 |a Βακτήρια 
650 7 |a Bacteria 
650 7 |a Evaluation of the effectiveness of HACCP systems in resort hotels 
710 0 |a Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.  |b Σχολή Θετικών Επιστημών. 
710 0 |b Τμήμα Χημείας 
952 |a GrAtEKP  |b 59cce0ed6c5ad134460b035f  |c 998a  |d 945l  |e ΜΔ 664 ΔιαΧ α 2007  |t 1  |x m  |z Books