Διερεύνηση της οξειδωτικής σταθερότητας των λιπιδίων και των πρωτεϊνών κρέατος χοίρου μετά από προσθήκη εκχυλισμάτων φύλλων ελιάς/
Main Author: | Μπότσογλου, Ευρώπη Ν. |
---|---|
Corporate Author: | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. |
Other Authors: | Γκόβαρης, Αλέξανδρος |
Format: | Book |
Language: | Greek |
Published: |
Καρδίτσα:
[χ.ό.],
2013
|
Subjects: | |
Online Access: | http://hdl.handle.net/11615/43623 http://phdtheses.ekt.gr/eadd/handle/10442/28521 |
Similar Items
-
Μελέτη αντιοξειδωτικής και αντιμεταλλαξιογόνου δράσης πολυφαινολικών εκχυλισμάτων φύλλων ελιάς = Study of the antioxidant and antimutagenic activities of polyphenolic extracts from olive leaves /
by: Λαμπρόνικου, Μαρίνα.
Published: (2016) -
Μελέτη αντιοξειδωτικής και αντιμεταλλαξιγόνου δράσης εκχυλισμάτων στέβιας (Stevia Rebaudiana) που απομονώθηκαν από αποξηραμένα φύλλα= Study of antioxidant and antimutagenic activity of stevia (Stevia Rebaudiana) extracts isolated from dried leaves/
by: Κονιδάρης, Γεράσιμος
Published: (2013) -
Μελέτη της αντιοξειδωτικής δράσης εκχυλισμάτων από μέντα, φασκόμηλο και τσάι με συνδυασμό in vitro μεθόδων/
by: Ρέρη, Ελένη
Published: (2010) -
Επίδραση εκχυλισμάτων καφέ στην ενζυμική δραστικότητα της οξειδάσης της ξανθίνης, της καταλάσης και της υπεροξειδικής δισμουτάσης = Effect of coffee extracts in enzymatic activity of xanthine oxidase, catalase and superoxide dismutase /
by: Κουκουλανάκη, Μαρίνα.
Published: (2016) -
Προσδιορισμός αντιοξειδωτικής δράσης με in vitro μεθόδους και κυτταρομετρία ροής σε εκχυλίσματα φυτών των οικογενειών Passifloraceae, Cactaceae, Rosaceae /
by: Δημητριάδου, Χριστίνα.
Published: (2017)