Ανάπτυξη μεθόδου ανίχνευσης και ποσοτικού προσδιορισμού χοιρινού κρέατος σε μίγματα κρέατος/

Main Author: Μπαλαγιάννης, Χρήστος
Corporate Author: Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας.
Other Authors: Μαμούρης, Ζήσης
Format: Book
Language:Greek
Published: Λάρισα: [χ.ό.], 2014
Subjects:
Online Access:http://hdl.handle.net/11615/42628

Internet

http://hdl.handle.net/11615/42628
ΒιβλιοθήκηΤαξιθετικός αριθμόςΑριθμός ΑντιτύπωνΠληροφορίεςΚατάσταση
Πανεπιστήμιο ΘεσσαλίαςTHESIS 664.929 ΜΠΑ2ΠροβολήOPAC