Ανάπτυξη μεθόδου ανίχνευσης και ποσοτικού προσδιορισμού κρέατος γαλοπούλας σε μίγματα κρέατος/

Main Author: Ανδρέου, Στέργιος
Corporate Author: Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας.
Other Authors: Μούτου, Κατερίνα
Format: Book
Language:Greek
Published: Λάρισα: [χ.ό.], 2014
Subjects:
Online Access:http://hdl.handle.net/11615/44557

Internet

http://hdl.handle.net/11615/44557
ΒιβλιοθήκηΤαξιθετικός αριθμόςΑριθμός ΑντιτύπωνΠληροφορίεςΚατάσταση
Πανεπιστήμιο ΘεσσαλίαςTHESIS 664.929 ΑΝΔ2ΠροβολήOPAC