Διερεύνηση της οξειδωτικής σταθερότητας των λιπιδίων και των πρωτεϊνών κρέατος χοίρου μετά από προσθήκη εκχυλισμάτων φύλλων ελιάς/

Main Author: Μπότσογλου, Ευρώπη Ν.
Corporate Author: Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας.
Other Authors: Γκόβαρης, Αλέξανδρος
Format: Book
Language:Greek
Published: Καρδίτσα: [χ.ό.], 2013
Subjects:
Online Access:http://hdl.handle.net/11615/43623
http://phdtheses.ekt.gr/eadd/handle/10442/28521
LEADER 01454nam a2200265 a 4500
001 881118
005 20171111231324.0
008 130327s2013 gr r 000 0 gre d
040 |a GR-VoPTK  |b gre  |e AACR2 
041 0 |a gre 
082 0 |2 22 έκδ.  |a 664.929 
100 1 |a Μπότσογλου, Ευρώπη Ν. 
245 1 0 |a Διερεύνηση της οξειδωτικής σταθερότητας των λιπιδίων και των πρωτεϊνών κρέατος χοίρου μετά από προσθήκη εκχυλισμάτων φύλλων ελιάς/  |c Ευρώπη Ν. Μπότσογλου ; [επιβλέπων καθηγητής] Α. Γκόβαρης 
260 |a Καρδίτσα:  |b [χ.ό.],  |c 2013 
300 |a 290 σ. :  |b εικ., πίν. ;  |c 30 εκ. 
500 |a 1 CD-ROM. 
504 |a Περιέχει βιβλιογραφικές αναφορές (σ. 238-290). 
650 1 0 |a ΚΡΕΑΣ  |x ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ 
650 1 0 |a ΦΥΛΛΑ ΕΛΙΑΣ  |x ΑΝΤΙΟΞΕΙΔΩΤΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ 
650 1 0 |a ΠΟΛΥΦΑΙΝΟΛΕΣ 
700 1 |a Γκόβαρης, Αλέξανδρος 
710 0 |a Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας.  |b Σχολή Επιστημών Υγείας. 
856 4 0 |b Τμήμα Κτηνιατρικής  |u http://hdl.handle.net/11615/43623 
856 4 0 |u http://phdtheses.ekt.gr/eadd/handle/10442/28521 
952 |a GR-VoPKT  |b 59cc7f666c5ad13446fd5369  |c 998a  |d 945l  |e THESIS 664.929 ΜΠΟ  |t 2  |x m  |z Books