|
|
|
|
LEADER |
01454nam a2200265 a 4500 |
001 |
881118 |
005 |
20171111231324.0 |
008 |
130327s2013 gr r 000 0 gre d |
040 |
|
|
|a GR-VoPTK
|b gre
|e AACR2
|
041 |
0 |
|
|a gre
|
082 |
|
0 |
|2 22 έκδ.
|a 664.929
|
100 |
1 |
|
|a Μπότσογλου, Ευρώπη Ν.
|
245 |
1 |
0 |
|a Διερεύνηση της οξειδωτικής σταθερότητας των λιπιδίων και των πρωτεϊνών κρέατος χοίρου μετά από προσθήκη εκχυλισμάτων φύλλων ελιάς/
|c Ευρώπη Ν. Μπότσογλου ; [επιβλέπων καθηγητής] Α. Γκόβαρης
|
260 |
|
|
|a Καρδίτσα:
|b [χ.ό.],
|c 2013
|
300 |
|
|
|a 290 σ. :
|b εικ., πίν. ;
|c 30 εκ.
|
500 |
|
|
|a 1 CD-ROM.
|
504 |
|
|
|a Περιέχει βιβλιογραφικές αναφορές (σ. 238-290).
|
650 |
1 |
0 |
|a ΚΡΕΑΣ
|x ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ
|
650 |
1 |
0 |
|a ΦΥΛΛΑ ΕΛΙΑΣ
|x ΑΝΤΙΟΞΕΙΔΩΤΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ
|
650 |
1 |
0 |
|a ΠΟΛΥΦΑΙΝΟΛΕΣ
|
700 |
1 |
|
|a Γκόβαρης, Αλέξανδρος
|
710 |
0 |
|
|a Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας.
|b Σχολή Επιστημών Υγείας.
|
856 |
4 |
0 |
|b Τμήμα Κτηνιατρικής
|u http://hdl.handle.net/11615/43623
|
856 |
4 |
0 |
|u http://phdtheses.ekt.gr/eadd/handle/10442/28521
|
952 |
|
|
|a GR-VoPKT
|b 59cc7f666c5ad13446fd5369
|c 998a
|d 945l
|e THESIS 664.929 ΜΠΟ
|t 2
|x m
|z Books
|