Επίδραση εκχυλισμάτων καφέ στην ενζυμική δραστικότητα της οξειδάσης της ξανθίνης, της καταλάσης και της υπεροξειδικής δισμουτάσης = Effect of coffee extracts in enzymatic activity of xanthine oxidase, catalase and superoxide dismutase /

Main Author: Κουκουλανάκη, Μαρίνα.
Corporate Authors: Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας., Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.
Other Authors: Τζιαμούρτας, Αθανάσιος,
Format: Book
Language:Greek
Published: Λάρισα : [χ.ό.], 2016.
Subjects:
ΒιβλιοθήκηΤαξιθετικός αριθμόςΑριθμός ΑντιτύπωνΠληροφορίεςΚατάσταση
Πανεπιστήμιο ΘεσσαλίαςTHESIS 547.632 ΚΟΥ2ΠροβολήOPAC
ΤΕΙ Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης2ΠροβολήOPAC