Διερεύνηση της οξειδωτικής σταθερότητας των λιπιδίων και των πρωτεϊνών κρέατος χοίρου μετά από προσθήκη εκχυλισμάτων φύλλων ελιάς/

Main Author: Μπότσογλου, Ευρώπη Ν.
Corporate Author: Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας.
Other Authors: Γκόβαρης, Αλέξανδρος
Format: Book
Language:Greek
Published: Καρδίτσα: [χ.ό.], 2013
Subjects:
Online Access:http://hdl.handle.net/11615/43623
http://phdtheses.ekt.gr/eadd/handle/10442/28521

Internet

http://hdl.handle.net/11615/43623
http://phdtheses.ekt.gr/eadd/handle/10442/28521
ΒιβλιοθήκηΤαξιθετικός αριθμόςΑριθμός ΑντιτύπωνΠληροφορίεςΚατάσταση
Πανεπιστήμιο ΘεσσαλίαςTHESIS 664.929 ΜΠΟ2ΠροβολήOPAC