Διερεύνηση της οξειδωτικής σταθερότητας των λιπιδίων και των πρωτεϊνών κρέατος χοίρου μετά από προσθήκη εκχυλισμάτων φύλλων ελιάς/
Main Author: | |
---|---|
Corporate Author: | |
Other Authors: | |
Format: | Book |
Language: | Greek |
Published: |
Καρδίτσα:
[χ.ό.],
2013
|
Subjects: | |
Online Access: | http://hdl.handle.net/11615/43623 http://phdtheses.ekt.gr/eadd/handle/10442/28521 |
Internet
http://hdl.handle.net/11615/43623http://phdtheses.ekt.gr/eadd/handle/10442/28521
Βιβλιοθήκη | Ταξιθετικός αριθμός | Αριθμός Αντιτύπων | Πληροφορίες | Κατάσταση |
---|---|---|---|---|
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας | THESIS 664.929 ΜΠΟ | 2 | Προβολή | OPAC |