Τεχνολογία κρέατος και προϊόντων του

Main Author: Ραμαντάνης, Σπυρίδων Β.
Format: Book
Language:Greek
Published: Θεσσαλονίκη Σύγχρονη Παιδεία 2006
Subjects:
ΒιβλιοθήκηΤαξιθετικός αριθμόςΑριθμός ΑντιτύπωνΠληροφορίεςΚατάσταση
ΤΕΙ ΚρήτηςTX373 .R36 20062ΠροβολήOPAC
Εθνική Βιβλιοθήκη02305/2009-22ΠροβολήOPAC
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο ΑθηνώνΔ 664.9 ΡΑΜ5ΠροβολήOPAC
Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου1ΠροβολήOPAC