Γεωργική τεχνολογία και επιστήμη τροφίμων : μετά εργαστηριακών ασκήσεων /
Main Author: | Πανέρας, Ευάγγελος Δ. |
---|---|
Format: | Book |
Language: | Greek |
Published: |
Θεσσαλονίκη:
[χ.ε.],
1992
|
Edition: | ανατύπωση |
Series: | Επιστήμη και τεχνολογία τροφίμων
|
Subjects: |
Similar Items
-
Επεξεργασία και συντήρηση τροφίμων
by: Μπλούκας, Ιωάννης Γ.
Published: (2004) -
Χημεία - τεχνολογία και συντήρηση των τροφίμων/
by: Μπαλατσούρας, Γεώργιος Δήμ., 1925-
Published: (1984) -
Επιστήμη και τεχνολογία τροφίμων
by: Πανέρας, Ευάγγελος Δ.
Published: (1996) -
Χημεία τροφίμων με στοιχεία διατροφής /
by: Σφλώμος, Κώστας
Published: (2010) -
Μεταβολές στα ποιοτικά χαρακτηριστικά τροφίμων ή μοντέλων τροφίμων, που έχουν ως βασικό συστατικό άμυλο όταν αυτά συντηρηθούν κάτω από διαφορετικές συνθήκες/
by: Μοσχοβίδη, Γεωργία Α.
Published: (2010)