Μεταβολές στα ποιοτικά χαρακτηριστικά τροφίμων ή μοντέλων τροφίμων, που έχουν ως βασικό συστατικό άμυλο όταν αυτά συντηρηθούν κάτω από διαφορετικές συνθήκες/
Main Author: | |
---|---|
Corporate Author: | |
Other Authors: | , , |
Format: | Book |
Language: | Greek |
Published: |
Βόλος:
[χ.ό.],
2010
|
Subjects: | |
Online Access: | http://hdl.handle.net/11615/321 |
Internet
http://hdl.handle.net/11615/321Βιβλιοθήκη | Ταξιθετικός αριθμός | Αριθμός Αντιτύπων | Πληροφορίες | Κατάσταση |
---|---|---|---|---|
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας | DISS ΦΠΑΠ/2010 ΜΟΣ | 1 | Προβολή | OPAC |