Επεξεργασία και συντήρηση τροφίμων

Main Author: Μπλούκας, Ιωάννης Γ.
Format: Book
Language:Greek
Published: Αθήνα Σταμούλης c2004
Subjects:
ΒιβλιοθήκηΤαξιθετικός αριθμόςΑριθμός ΑντιτύπωνΠληροφορίεςΚατάσταση
Εθνική Βιβλιοθήκη05021/2006-12ΠροβολήOPAC
Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο ΘράκηςTP 371 .2.M65 20044ΠροβολήOPAC
ΤΕΙ Αθήνας664.028 ΜΠΛ1ΠροβολήOPAC
Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου5ΠροβολήOPAC
ΤΕΙ ΚρήτηςTP371.2 M65 200424ΠροβολήOPAC