Τεχνολογία τροφίμων ζωϊκής προέλευσης : εκτός του γάλακτος και των προϊόντων του /
Main Author: | Γεωργάκης , Σπυρίδων Α. 1932- |
---|---|
Format: | Book |
Language: | Greek |
Published: |
Θεσσαλονίκη :
Σύγχρονη Παιδεία,
2002.
|
Subjects: |
Similar Items
-
Εισαγωγή στη ζωϊκή παραγωγή /
by: Χατζημηνάογλου, Ιωάννης.
Published: (2006) -
Τεχνολογία τροφίμων ζωϊκής προελεύσεως /
by: Γεωργάκης, Σπυρίδων Α., (1932- )
Published: (1986) -
Designing foods : animal product options in the marketplace /
Published: (1988) -
Conservation des produits d'origine animale en pays chauds.
by: Laurent, Claude
Published: (1974) -
Designing foods animal product options in the marketplace /
Published: (1988)