Τεχνολογία τροφίμων ζωϊκής προέλευσης : εκτός του γάλακτος και των προϊόντων του /

Main Author: Γεωργάκης , Σπυρίδων Α. 1932-
Format: Book
Language:Greek
Published: Θεσσαλονίκη : Σύγχρονη Παιδεία, 2002.
Subjects:
LEADER 00933nam a2200193 a 4500
001 1478039
005 20171111233536.0
008 090204s2002 gr a b 001 0 gre d
020 |a 9789603570400  |q σκληρόδ. 
040 |a CY-LiCUT 
050 1 4 |a TS1955  |b .G46 2002 
100 1 |a Γεωργάκης , Σπυρίδων Α.  |d 1932- 
245 1 0 |a Τεχνολογία τροφίμων ζωϊκής προέλευσης :  |b εκτός του γάλακτος και των προϊόντων του /  |c Σ. Α. Γεωργάκης, Κ. Π. Βαρελτζής, Ι. Α. Αμβροσιάδης. 
260 |a Θεσσαλονίκη :  |b Σύγχρονη Παιδεία,  |c 2002. 
300 |a 585 σ. :  |b εικ. ;  |c 25 εκ. 
504 |a Περιέχει βιβλιογραφικές αναφορές και ευρετήριο. 
650 0 |a Animal products. 
650 0 |a Food animals. 
952 |a CY-LiCUT  |b 5a01a5f76c5ad14ac1e79202  |c 945l  |d 998a  |e -  |t 1  |x m  |z Books