|
|
|
|
LEADER |
00933nam a2200193 a 4500 |
001 |
1478039 |
005 |
20171111233536.0 |
008 |
090204s2002 gr a b 001 0 gre d |
020 |
|
|
|a 9789603570400
|q σκληρόδ.
|
040 |
|
|
|a CY-LiCUT
|
050 |
1 |
4 |
|a TS1955
|b .G46 2002
|
100 |
1 |
|
|a Γεωργάκης , Σπυρίδων Α.
|d 1932-
|
245 |
1 |
0 |
|a Τεχνολογία τροφίμων ζωϊκής προέλευσης :
|b εκτός του γάλακτος και των προϊόντων του /
|c Σ. Α. Γεωργάκης, Κ. Π. Βαρελτζής, Ι. Α. Αμβροσιάδης.
|
260 |
|
|
|a Θεσσαλονίκη :
|b Σύγχρονη Παιδεία,
|c 2002.
|
300 |
|
|
|a 585 σ. :
|b εικ. ;
|c 25 εκ.
|
504 |
|
|
|a Περιέχει βιβλιογραφικές αναφορές και ευρετήριο.
|
650 |
|
0 |
|a Animal products.
|
650 |
|
0 |
|a Food animals.
|
952 |
|
|
|a CY-LiCUT
|b 5a01a5f76c5ad14ac1e79202
|c 945l
|d 998a
|e -
|t 1
|x m
|z Books
|