Skip to content
Toggle navigation
Language
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
বাংলা
All Fields
Title
Author
Subject
Call Number
ISBN/ISSN
Find
Advanced
Προσέγγιση στο υγιεινό τρόφιμο...
Holdings
Cite this
Text this
Email this
Export Record
Export to RefWorks
Export to EndNoteWeb
Export to EndNote
Προσέγγιση στο υγιεινό τρόφιμο : ζωικής προέλευσης /
Main Author:
Βάσσος, Δημήτρης Β.
Format:
Book
Language:
Greek
Published:
Αθήνα :
Ίων,
c2005.
Subjects:
Food of animal origin
>
Fat content
Food
>
Analysis
Holdings
Description
Similar Items
Staff View
Βιβλιοθήκη
Ταξιθετικός αριθμός
Αριθμός Αντιτύπων
Πληροφορίες
Κατάσταση
ΤΕΙ Κρήτης
TX556 .V37 2005
2
Προβολή
OPAC
Similar Items
Προσέγγιση στο υγιεινό τρόφιμο : ζωικής προέλευσης /
by: Βάσσος, Δημήτρης Β.
Published: (2005)
Ποιοτικός έλεγχος τροφίμων ζωικής προελεύσεως ΙΙ /
by: Μέλφου, Απόστολος Δ.
Published: (1984)
Low-fat meats : design strategies and human implications /
Published: (1994)
Fat content and composition of animal products proceedings of a symposium, Washington, D.C., December 12-13, 1974 /
Published: (1976)
Προσέγγιση στο υγιεινό τρόφιμο : ζωικής προέλευσης : τόμος Α' /
by: Βάσσος, Δημήτρης Β.
Published: (2005)
×
Loading...