|
|
|
|
LEADER |
00735nam a2200193 a 4500 |
001 |
981396 |
005 |
20171111231446.0 |
008 |
070423s2005 gr gr 001 0 gre d |
020 |
|
|
|a 9604115243
|
040 |
|
|
|a Gr-SiTEIT
|b gre
|
050 |
|
4 |
|a TX556
|b .V37 2005
|
100 |
1 |
|
|a Βάσσος, Δημήτρης Β.
|
245 |
1 |
0 |
|a Προσέγγιση στο υγιεινό τρόφιμο :
|b ζωικής προέλευσης /
|c Δημήτρης Β. Βάσσος.
|
260 |
|
|
|a Αθήνα :
|b Ίων,
|c c2005.
|
300 |
|
|
|a 1τ. :
|b εικ. ;
|c 29 εκ.
|
500 |
|
|
|a Περιέχει ευρετήριο
|
650 |
|
0 |
|a Food of animal origin
|x Fat content
|
650 |
|
0 |
|a Food
|x Analysis
|
952 |
|
|
|a GRHeTEI
|b 59ccc7b06c5ad134460878c9
|c 998a
|d 945l
|e TX556 .V37 2005
|t 2
|x m
|z Books
|