Προσέγγιση στο υγιεινό τρόφιμο : ζωικής προέλευσης /
Main Author: | Βάσσος, Δημήτρης Β. |
---|---|
Format: | Book |
Language: | Greek |
Published: |
Αθήνα :
Ίων,
c2005.
|
Subjects: |
Similar Items
-
Προσέγγιση στο υγιεινό τρόφιμο : ζωικής προέλευσης /
by: Βάσσος, Δημήτρης Β.
Published: (2005) -
Ποιοτικός έλεγχος τροφίμων ζωικής προελεύσεως ΙΙ /
by: Μέλφου, Απόστολος Δ.
Published: (1984) -
Low-fat meats : design strategies and human implications /
Published: (1994) -
Fat content and composition of animal products proceedings of a symposium, Washington, D.C., December 12-13, 1974 /
Published: (1976) -
Προσέγγιση στο υγιεινό τρόφιμο : ζωικής προέλευσης : τόμος Α' /
by: Βάσσος, Δημήτρης Β.
Published: (2005)