Οργάνωση - τεχνική εστιατορικών μονάδων : οργάνωση - τεχνικές λειτουργίας και διαχείρησης εστιατορικών μονάδων /
Main Author: | Μάρας, Αθανάσιος Γ. |
---|---|
Format: | Book |
Language: | English |
Published: |
Αθήνα :
Interbooks,
c1999.
|
Edition: | 2η έκδ. |
Subjects: |
Similar Items
-
Οργάνωση τεχνική εστιατορικών μονάδων /
by: Μάρας, Αθανάσιος Γ.
Published: (1997) -
Οργάνωση - τεχνική εστιατορικών μονάδων : οργάνωση τεχνικές λειτουργίας και διαχείρισης εστιατορικών μονάδων /
by: Μάρας, Αθανάσιος Γ.
Published: (1997) -
Οργάνωση - Τεχνική εστιατορικών μονάδων Οργάνωση - Τεχνικές λειτουργίας και διαχείρισης εστιατορικών μονάδων
by: Μάρας, Αθανάσιος Γ.
Published: (1997) -
Εστιατόριο : οργάνωση-λειτουργία-τεχνική, έλεγχος-κοστολόγηση, προδιαγραφές υγιεινής & ποιότητας /
by: Αρβανίτης, Κώστας.
Published: (2001) -
The restaurant planning guide /
by: Rainsford, Peter
Published: (1996)