Skip to content
Toggle navigation
Language
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
বাংলা
All Fields
Title
Author
Subject
Call Number
ISBN/ISSN
Find
Advanced
Οργάνωση - τεχνική εστιατορικώ...
Holdings
Cite this
Text this
Email this
Export Record
Export to RefWorks
Export to EndNoteWeb
Export to EndNote
Οργάνωση - τεχνική εστιατορικών μονάδων : οργάνωση τεχνικές λειτουργίας και διαχείρισης εστιατορικών μονάδων /
Main Author:
Μάρας, Αθανάσιος Γ.
Format:
Book
Language:
Greek
Published:
Αθήνα :
Interbooks,
1997.
Subjects:
Restaurant management
Εστιατόρια, ταβέρνες κλπ.
>
Διοίκηση και οργάνωση
Holdings
Description
Similar Items
Staff View
Βιβλιοθήκη
Ταξιθετικός αριθμός
Αριθμός Αντιτύπων
Πληροφορίες
Κατάσταση
ΤΕΙ Αθήνας
647.95 ΜΑΡ
6
Προβολή
OPAC
Similar Items
Οργάνωση - Τεχνική εστιατορικών μονάδων Οργάνωση - Τεχνικές λειτουργίας και διαχείρισης εστιατορικών μονάδων
by: Μάρας, Αθανάσιος Γ.
Published: (1997)
Οργάνωση - τεχνική εστιατορικών μονάδων : οργάνωση - τεχνικές λειτουργίας και διαχείρησης εστιατορικών μονάδων /
by: Μάρας, Αθανάσιος Γ.
Published: (1999)
Οργάνωση τεχνική εστιατορικών μονάδων /
by: Μάρας, Αθανάσιος Γ.
Published: (1997)
Μπαρ, ποτά, οινολογία
by: Μάρας, Αθανάσιος Γ.
Published: (1987)
Οργάνωση και λειτουργία εστιατορίου Κλασικές και σύγχρονες τεχνικές εξυπηρέτησης
by: Φιλιππίδης, Δημήτρης Α.
Published: (2001)
×
Loading...