Οργάνωση - τεχνική εστιατορικών μονάδων : οργάνωση - τεχνικές λειτουργίας και διαχείρησης εστιατορικών μονάδων /

Main Author: Μάρας, Αθανάσιος Γ.
Format: Book
Language:English
Published: Αθήνα : Interbooks, c1999.
Edition:2η έκδ.
Subjects:
LEADER 00867nam a2200193 a 4500
001 1477844
005 20171111233536.0
008 090107t1999 gr af b 001 0 eng d
020 |a 9603900273  |q χαρτόδ. 
040 |a CY-LiCUT 
050 0 0 |a TX911.3.M27  |b M37 1999 
100 1 |a Μάρας, Αθανάσιος Γ. 
245 1 0 |a Οργάνωση - τεχνική εστιατορικών μονάδων :  |b οργάνωση - τεχνικές λειτουργίας και διαχείρησης εστιατορικών μονάδων /  |c Αθαν. Γ. Μάρας. 
250 |a 2η έκδ. 
260 |a Αθήνα :  |b Interbooks,  |c c1999. 
300 |a 236 σ. :  |b εικ., πίν. ;  |c 24 εκ. 
504 |a Περιέχει βιβλιογραφικές αναφορές. 
650 0 |a Restaurant management. 
952 |a CY-LiCUT  |b 5a01a5ed6c5ad14ac1e790db  |c 945l  |d 998a  |e -  |t 1  |x m  |z Books