|
|
|
|
LEADER |
00867nam a2200193 a 4500 |
001 |
1477844 |
005 |
20171111233536.0 |
008 |
090107t1999 gr af b 001 0 eng d |
020 |
|
|
|a 9603900273
|q χαρτόδ.
|
040 |
|
|
|a CY-LiCUT
|
050 |
0 |
0 |
|a TX911.3.M27
|b M37 1999
|
100 |
1 |
|
|a Μάρας, Αθανάσιος Γ.
|
245 |
1 |
0 |
|a Οργάνωση - τεχνική εστιατορικών μονάδων :
|b οργάνωση - τεχνικές λειτουργίας και διαχείρησης εστιατορικών μονάδων /
|c Αθαν. Γ. Μάρας.
|
250 |
|
|
|a 2η έκδ.
|
260 |
|
|
|a Αθήνα :
|b Interbooks,
|c c1999.
|
300 |
|
|
|a 236 σ. :
|b εικ., πίν. ;
|c 24 εκ.
|
504 |
|
|
|a Περιέχει βιβλιογραφικές αναφορές.
|
650 |
|
0 |
|a Restaurant management.
|
952 |
|
|
|a CY-LiCUT
|b 5a01a5ed6c5ad14ac1e790db
|c 945l
|d 998a
|e -
|t 1
|x m
|z Books
|