Skip to content
Toggle navigation
Language
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
বাংলা
All Fields
Title
Author
Subject
Call Number
ISBN/ISSN
Find
Advanced
Τρόφιμα :
Similar Items
Cite this
Text this
Email this
Export Record
Export to RefWorks
Export to EndNoteWeb
Export to EndNote
Τρόφιμα : είδη, ποιότητα, εμπόριο /
Main Author:
Lobbert, Reinhard
Other Authors:
Berges, Ulrike
,
Beck, Joachim
Format:
Book
Language:
Greek
Published:
Αθήνα :
Ίων,
c2010.
Subjects:
Food technology
Τεχνολογία τροφίμων
Meat cutting
Κρέας, Tεμαχισμός του
Food preservatives
Τρόφιμα, Συντηρητικά των
Τρόφιμα
>
Ποιότητα
Food
>
Quality
Cheese
>
Varieties
Τυρί
>
Ποικιλίες
Αυγά
Eggs
Ελαιόλαδο
Olive oil
Fishes
>
Classification
Ψάρια
>
Ταξινόμηση
Fruit
Φρούτα
Nuts
Ξηροί καρποί
Horticultural crops
Κηπευτικά
Mushrooms
Μανιτάρια
Bulbs
Βολβοί
Potatoes
Πατάτες
Σιτηρά
Grain
Ζάχαρη
>
Βιομηχανία και ραφινάρισμα
Sugar
>
Manufacture and refining
Cocoa
Κακάο
Ice cream industry
Μέλι
Honey
Οινοπνευματώδη ποτά
Beverages
Ποτά
Alcoholic beverages
Beer
Μπύρα
Wine and wine making
Οίνος και οινοποιία
Coffee
>
Processing
Καφές
>
Επεξεργασία
Spices
Μπαχαρικά
Genetically modified foods
Γενετικά τροποποιημένα τρόφιμα
Τρόφιμα
>
Συστατικά
Food
>
Composition
Human nutrition
Holdings
Description
Table of Contents
Similar Items
Staff View
Similar Items
Χημεία τροφίμων/
by: Belitz, Hans-Dieter
Published: (2011)
Τρόφιμα : χημεία και μικροβιολογία /
by: Gruner, Hermann
Published: (2002)
Food chemistry
Published: (1996)
Μεταλλική συσκευασία τροφίμων και ποτών /
by: Χατζηλιάδου, Νατάσα
Published: (1989)
Επιστήμη και τεχνολογία τροφίμων /
by: Πανέρας, Ευάγγελος Δ.
Published: (1988)
Επιστήμη και τεχνολογία τροφίμων /
by: Πανέρας, Ευάγγελος Δ.
Published: (1996)
Τεχνολογία τροφίμων /
by: Νασοπούλου, Κωνσταντίνα
Published: (2010)
Αλφαβητικό και θεματικό εγκυκλοπαιδικό λεξικό τροφίμων και ποτών /
by: Καρδούλης, Αλέξανδρος Γ.
Published: (2003)
Χημεία τροφίμων /
by: Μπόσκος, Δημήτρης Γ.
Published: (1997)
Χημεία τροφίμων & βασικές αρχές διατροφής : Ι : για αρτοποιούς & ζαχαροπλάστες /
by: Gruner, Hermann
Published: (2005)
Η χρήση των πρόσθετων ουσιών στην τεχνολογία των τροφίμων /
by: Καραουλάνης, Γεώργιος Δ.
Published: (1995)
Αριθμοί Ε : πρόσθετα συντηρητικά και βελτιωτικά στα τρόφιμα μας /
by: Elmadfa, I.
Published: (1998)
Όλα τα πρόσθετα στα τρόφιμα : κωδικός Ε /
by: Βασιλοπούλου, Φωτεινή
Published: (2004)
Ασφάλεια τροφίμων : εφαρμογή της ανάλυσης επικινδυνότητας και κρίσιμων σημείων ελέγχου (HACCP) στις βιομηχανίες τροφίμων και ποτών /
by: Αρβανιτογιάννης, Ιωάννης Σ.
Published: (2001)
Γενετικά τροποποιημένα τρόφιμα /
by: Morgan, Sally.
Published: (2004)
Χημεία, τεχνολογία και συντήρηση των τροφίμων /
by: Μπαλατσούρας, Γιώργος Δ.
Published: (1990)
Ανάλυση τροφίμων : αρχές και μέθοδοι /
by: Πολυχρονιάδου-Αληχανίδου, Α.
Published: (1996)
Θέματα υγιεινής τροφίμων & διατροφής /
by: Αλεξανδρόπουλος, Θωμάς, 1957-
Published: (2000)
Ανάλυση τροφίμων: αρχές και μέθοδοι/
by: Πολυχρονιάδου-Αληχανίδου, Α.
Published: (1996)
Theory, determination and control of physical properties of food materials /
Published: (1975)
Οδηγός καταναλωτή για ασφαλή μεταχείριση τροφίμων ή εφαρμογή του HACCP σε οικιακό επίπεδο /
by: Αρβανιτογιάννης, Ιωάννης Σ.
Published: (2004)
Χημεία-τεχνολογία και συντήρηση των τροφίμων /
by: Μπαλατσούρας, Γιώργος Δ.
Published: (1982)
Λειτουργικές ιδιότητες νερού, πρωτείνών, σακχάρων, λιπιδίων & φυσικών χρωστικών: επίδραση στην ποιότητα και τη θρεπτική αξία των τροφίμων/
by: Κυρανάς, Ευστράτιος
Published: (2014)
Στοιχεία τεχνολογίας τροφίμων/
by: Μαρκάκης, Περικλής
Published: (1996)
Μαθαίνοντας τι είναι οι τροφές μας /
by: Θωμόπουλος, Χρίστος Δ.
Published: (2006)
Μέθοδοι αναλύσεως τροφίμων /
by: Ζαμπέλας, Δημήτριος Αντ.
Published: (1972)
Πως θα ψωνίσετε τα καλύτερα τρόφιμα /
by: Δάλλα, Αννα
Published: (2002)
HACCP : a practical approach /
by: Mortimore, Sara
Published: (1998)
International journal of food properties.
Published: (1994)
Αρχές παρασκευής τροφίμων /
by: Κυρανάς, Ευστράτιος
Published: (2000)
Μέθοδοι αναλύσεως τροφίμων /
by: Ζαμπέλας, Δημήτριος Αντ.
Published: (1982)
Χημεία τροφίμων /
by: Ζαμπετάκης, Γιάννης
Published: (2014)
Food microbiology
by: Adams, M. R.
Published: (2008)
Modern food microbiology
by: Jay, James M. 1927-
Published: (2005)
Detection methods for novel foods derived from genetically modified organisms
Published: (1999)
Λευκοσιδηρά δοχεία κονσερβών /
by: Εγγονόπουλος, Χρήστος
Published: (1985)
Συσκευασία τροφίμων /
by: Μπλούκας, Ιωάννης Γ.
Published: (2004)
Θέματα υγιεινής τροφίμων & διατροφής
by: Αλεξανδρόπουλος, Θωμάς
Published: (1993)
Food emulsions and foams : interfaces, interactions and stability /
Published: (1999)
Αγγλοελληνικό λεξικό όρων επιστήμης και τεχνολογίας τροφίμων = English - Greek dictionary of food science and technology /
by: Μπόσκος, Δημήτριος
Published: (1998)
Similar Items
Χημεία τροφίμων/
by: Belitz, Hans-Dieter
Published: (2011)
Τρόφιμα : χημεία και μικροβιολογία /
by: Gruner, Hermann
Published: (2002)
Food chemistry
Published: (1996)
Μεταλλική συσκευασία τροφίμων και ποτών /
by: Χατζηλιάδου, Νατάσα
Published: (1989)
Επιστήμη και τεχνολογία τροφίμων /
by: Πανέρας, Ευάγγελος Δ.
Published: (1988)
×
Loading...