Συστήματα διαχείρισης ασφάλειας τροφίμων ISO 22000 ανάπτυξη και εφαρμογή προαπαιτούμενων ενεργειών σε βασικές κατηγορίες επιχειρήσεων τροφίμων: [Διπλωματική διατριβή]/
Main Author: | Πιπεράκη, Καλλιόπη |
---|---|
Corporate Author: | Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο |
Format: | Book |
Language: | Greek |
Published: |
Πάτρα:
Ε.Α.Π.,
2010
|
Subjects: | |
Online Access: | http://class.eap.gr/LotusQuickr/dipde/Main.nsf/h_AAE04E6941461918C22577BC001E68E6/95525194D8B346B7C225781D005CFA19/?OpenDocument |
Similar Items
-
Σχεδιασμός συστήματος διαχείρισης ασφάλειας τροφίμων σύμφωνα με το πρότυπο ΕΛΟΤ EN ISO 22000 σε μονάδα παραγωγής τσίπουρου [Διπλωματική διατριβή]/
by: Μαντζανάς, Ζήσης
Published: (2012) -
Εφαρμογή του προτύπου ISO 22000: 2005 σε ζυθοποιία [Διπλωματική διατριβή] /
by: Καρατράντου, Αναστασία
Published: (2008) -
Εφαρμογή συστήματος ασφαλείας ISO 22000:2005 σε μονάδα τυποποίησης ελιάς [Διπλωματική διατριβή] /
by: Φουρναράκου, Σταματίνα
Published: (2011) -
Συγκριτική μελέτη των συστημάτων ασφάλειας τροφίμων των γαλακτοβιομηχανιών της Πάτρας [Διπλωματική διατριβή]/
by: Κακαφώνης, Παναγιώτης
Published: (2012) -
Εφαρμογή συστήματος διαχείρισης της ασφάλειας τροφίμων σύμφωνα με τις απαιτήσεις του προτύπου ISO 22000:2005 σε μονάδα επεξεργασίας και τυποποίησης βρώσιμης ελιάς [Διπλωματική διατριβή] /
by: Πλεύρης, Παναγιώτης
Published: (2011)