Συστήματα διαχείρισης ασφάλειας τροφίμων ISO 22000 ανάπτυξη και εφαρμογή προαπαιτούμενων ενεργειών σε βασικές κατηγορίες επιχειρήσεων τροφίμων: [Διπλωματική διατριβή]/

Main Author: Πιπεράκη, Καλλιόπη
Corporate Author: Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο
Format: Book
Language:Greek
Published: Πάτρα: Ε.Α.Π., 2010
Subjects:
Online Access:http://class.eap.gr/LotusQuickr/dipde/Main.nsf/h_AAE04E6941461918C22577BC001E68E6/95525194D8B346B7C225781D005CFA19/?OpenDocument
LEADER 01672nam a2200253 a 4500
001 849904
005 20171111231256.0
008 110314s2010 gr r 000 0 gre d
040 |a EAP  |b gre  |e AACR2 
100 1 |a Πιπεράκη, Καλλιόπη 
245 1 0 |a Συστήματα διαχείρισης ασφάλειας τροφίμων ISO 22000  |b ανάπτυξη και εφαρμογή προαπαιτούμενων ενεργειών σε βασικές κατηγορίες επιχειρήσεων τροφίμων: [Διπλωματική διατριβή]/  |c Πιπεράκη Καλλιόπη 
260 |a Πάτρα:  |b Ε.Α.Π.,  |c 2010 
300 |a 1 Cd-rom (4 MB) :  |b σχήμ., πιν. 
500 |a Σχολή: Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας. 
500 |a Πρόγραμμα: Διασφάλιση Ποιότητας. 
500 |a Περιλαμβάνει περίληψη στα ελληνικά και αγγλικά. 
504 |a Περιλαμβάνει βιβλιογραφικές αναφορές. 
650 1 0 |a Διατριβές, Διπλωματικές 
650 1 0 |a Σύστημα διαχείρισης ποιότητας  |x Πρότυπο ISO 22000 
650 1 0 |a Βιομηχανία τροφίμων  |x Συστήματα διαχείρισης ασφάλειας 
650 7 |a Διπλωματικές διατριβές  |x ΔΙΠ 
710 |a Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο 
856 4 0 |u http://class.eap.gr/LotusQuickr/dipde/Main.nsf/h_AAE04E6941461918C22577BC001E68E6/95525194D8B346B7C225781D005CFA19/?OpenDocument 
952 |a GR-PaHOU  |b 59cc7a916c5ad13446fc6bd3  |c 998a  |d 945l  |e -  |t 1  |x m  |z Books