|
|
|
|
LEADER |
01672nam a2200253 a 4500 |
001 |
849904 |
005 |
20171111231256.0 |
008 |
110314s2010 gr r 000 0 gre d |
040 |
|
|
|a EAP
|b gre
|e AACR2
|
100 |
1 |
|
|a Πιπεράκη, Καλλιόπη
|
245 |
1 |
0 |
|a Συστήματα διαχείρισης ασφάλειας τροφίμων ISO 22000
|b ανάπτυξη και εφαρμογή προαπαιτούμενων ενεργειών σε βασικές κατηγορίες επιχειρήσεων τροφίμων: [Διπλωματική διατριβή]/
|c Πιπεράκη Καλλιόπη
|
260 |
|
|
|a Πάτρα:
|b Ε.Α.Π.,
|c 2010
|
300 |
|
|
|a 1 Cd-rom (4 MB) :
|b σχήμ., πιν.
|
500 |
|
|
|a Σχολή: Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας.
|
500 |
|
|
|a Πρόγραμμα: Διασφάλιση Ποιότητας.
|
500 |
|
|
|a Περιλαμβάνει περίληψη στα ελληνικά και αγγλικά.
|
504 |
|
|
|a Περιλαμβάνει βιβλιογραφικές αναφορές.
|
650 |
1 |
0 |
|a Διατριβές, Διπλωματικές
|
650 |
1 |
0 |
|a Σύστημα διαχείρισης ποιότητας
|x Πρότυπο ISO 22000
|
650 |
1 |
0 |
|a Βιομηχανία τροφίμων
|x Συστήματα διαχείρισης ασφάλειας
|
650 |
|
7 |
|a Διπλωματικές διατριβές
|x ΔΙΠ
|
710 |
|
|
|a Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο
|
856 |
4 |
0 |
|u http://class.eap.gr/LotusQuickr/dipde/Main.nsf/h_AAE04E6941461918C22577BC001E68E6/95525194D8B346B7C225781D005CFA19/?OpenDocument
|
952 |
|
|
|a GR-PaHOU
|b 59cc7a916c5ad13446fc6bd3
|c 998a
|d 945l
|e -
|t 1
|x m
|z Books
|