Σχεδιασμός συστήματος διαχείρισης ασφάλειας τροφίμων σύμφωνα με το πρότυπο ΕΛΟΤ EN ISO 22000 σε μονάδα παραγωγής τσίπουρου [Διπλωματική διατριβή]/

Main Author: Μαντζανάς, Ζήσης
Corporate Author: Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο
Format: Book
Language:Greek
Published: Πάτρα: Ε.Α.Π., 2012
Subjects:
Online Access:http://class.eap.gr/LotusQuickr/dipde/Main.nsf/h_2445C39937B965C1C2257A61002DBFF1/001B611EF011B6FAC2257A61002EB359/?OpenDocument&ResortAscending=18

Internet

http://class.eap.gr/LotusQuickr/dipde/Main.nsf/h_2445C39937B965C1C2257A61002DBFF1/001B611EF011B6FAC2257A61002EB359/?OpenDocument&ResortAscending=18
ΒιβλιοθήκηΤαξιθετικός αριθμόςΑριθμός ΑντιτύπωνΠληροφορίεςΚατάσταση
Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο-1ΠροβολήOPAC