Εφαρμογή συστήματος διαχείρισης της ασφάλειας τροφίμων, σύμφωνα με τις αρχές του προτοτύπου ISO 22000: 2005, σε εργαστήριο τεμαχισμού κρέατος και παραγωγής παραδοσιακών προϊόντων, με βάση το κρέας-απάκι, παραδοσιακό λουκάνικο, που βρίσκεται στα Χανιά-Κρήτης [Διπλωματική διατριβή] /
Main Author: | Φραντζεσκάκη, Ευαγγελία |
---|---|
Corporate Author: | Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο |
Format: | Book |
Language: | Greek |
Published: |
Πάτρα:
Ε.Α.Π.,
2011
|
Subjects: | |
Online Access: | http://class.eap.gr/LotusQuickr/dipde/Main.nsf/h_97D7B9EB6A05C700C22578DF00223B0A/E98EF24E8A34BBF1C22579B9003250B7/?OpenDocument&ResortAscending=7 |
Similar Items
-
Εφαρμογή συστήματος διαχείρισης ασφάλειας τροφίμων (κατα ISO 22000) σε μονάδα παραγωγής ζωοτροφών [Διπλωματική διατριβή] /
by: Γαλανάκη, Μαρία
Published: (2011) -
Σχεδιασμός συστήματος ποιότητας κατά ISO 22000 σε μονάδα παραγωγής πλαστικών συσκευασιών για υγρά τρόφιμα [Διπλωματική διατριβή]/
by: Θεοδωρακοπούλου, Γεωργία
Published: (2011) -
Εφαρμογή του προτύπου ISO 22000: 2005 σε ζυθοποιία [Διπλωματική διατριβή] /
by: Καρατράντου, Αναστασία
Published: (2008) -
Εφαρμογή συστήματος ISO 22000 στην μελισσοκομία [Διπλωματική διατριβή] /
by: Κλήμης, Σακελλάριος
Published: (2007) -
Το ISO 22000 σε συσκευασμένο σπαράγγι [Διπλωματική διατριβή]/
by: Κοντόλια, Αναστασία
Published: (2009)