Εφαρμογή του ISO 22000 και του ISO 14040 σε μονάδα επεξεργασίας τροφίμων ζωικής προέλευσης [Διπλωματική διατριβή] /

Main Author: Κεσίδης, Αναστάσιος
Corporate Author: Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο
Format: Book
Language:Greek
Published: Πάτρα: Ε.Α.Π., 2011
Subjects:
Online Access:http://class.eap.gr/LotusQuickr/dipde/Main.nsf/h_97D7B9EB6A05C700C22578DF00223B0A/049120B8D8577858C22579B900307D5B/?OpenDocument&ResortAscending=7

Internet

http://class.eap.gr/LotusQuickr/dipde/Main.nsf/h_97D7B9EB6A05C700C22578DF00223B0A/049120B8D8577858C22579B900307D5B/?OpenDocument&ResortAscending=7
ΒιβλιοθήκηΤαξιθετικός αριθμόςΑριθμός ΑντιτύπωνΠληροφορίεςΚατάσταση
Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο-1ΠροβολήOPAC