Εφαρμογή του ISO 22000 και του ISO 14040 σε μονάδα επεξεργασίας τροφίμων ζωικής προέλευσης [Διπλωματική διατριβή] /
Main Author: | |
---|---|
Corporate Author: | |
Format: | Book |
Language: | Greek |
Published: |
Πάτρα:
Ε.Α.Π.,
2011
|
Subjects: | |
Online Access: | http://class.eap.gr/LotusQuickr/dipde/Main.nsf/h_97D7B9EB6A05C700C22578DF00223B0A/049120B8D8577858C22579B900307D5B/?OpenDocument&ResortAscending=7 |
Item Description: | Σχολή: Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας. Πρόγραμμα: Διασφάλιση Ποιότητας. Περιλαμβάνει περίληψη στα ελληνικά και αγγλικά. |
---|---|
Physical Description: | 1 Cd-rom (2 MB) : διαγρ.,γραφ.,σχημ., πιν., εικ. |
Bibliography: | Περιλαμβάνει βιβλιογραφικές αναφορές. |