|
|
|
|
LEADER |
01933nam a2200265 a 4500 |
001 |
806999 |
005 |
20171111231215.0 |
008 |
120207s2011 gr r 000 0 gre d |
040 |
|
|
|a EAP
|b gre
|e AACR2
|
100 |
1 |
|
|a Φραντζεσκάκη, Ευαγγελία
|
245 |
1 |
0 |
|a Εφαρμογή συστήματος διαχείρισης της ασφάλειας τροφίμων, σύμφωνα με τις αρχές του προτοτύπου ISO 22000: 2005, σε εργαστήριο τεμαχισμού κρέατος και παραγωγής παραδοσιακών προϊόντων, με βάση το κρέας-απάκι, παραδοσιακό λουκάνικο, που βρίσκεται στα Χανιά-Κρήτης
|b [Διπλωματική διατριβή] /
|c Φραντζεσκάκη Ευαγγελία
|
260 |
|
|
|a Πάτρα:
|b Ε.Α.Π.,
|c 2011
|
300 |
|
|
|a 1 Cd-rom (8 MB) :
|b σχημ., πιν.
|
500 |
|
|
|a Σχολή: Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας.
|
500 |
|
|
|a Πρόγραμμα: Διασφάλιση Ποιότητας.
|
500 |
|
|
|a Περιλαμβάνει περίληψη στα ελληνικά και αγγλικά.
|
504 |
|
|
|a Περιλαμβάνει βιβλιογραφικές αναφορές.
|
650 |
1 |
0 |
|a Διατριβές, Διπλωματικές
|
650 |
1 |
0 |
|a Πρότυπο EN ISO 22000:2005
|
650 |
1 |
0 |
|a Τρόφιμα
|x Μέθοδοι Ασφαλείας HACCP
|
650 |
1 |
0 |
|a Βιομηχανία τροφίμων
|x Συστήματα διαχείρισης ποιότητας
|
650 |
|
7 |
|a Διπλωματικές διατριβές
|x ΔΙΠ
|
710 |
|
|
|a Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο
|
856 |
4 |
0 |
|u http://class.eap.gr/LotusQuickr/dipde/Main.nsf/h_97D7B9EB6A05C700C22578DF00223B0A/E98EF24E8A34BBF1C22579B9003250B7/?OpenDocument&ResortAscending=7
|
952 |
|
|
|a GR-PaHOU
|b 59cc74c66c5ad13446fb5bf1
|c 998a
|d 945l
|e -
|t 1
|x m
|z Books
|