Εφαρμογή συστήματος διαχείρισης της ασφάλειας τροφίμων, σύμφωνα με τις αρχές του προτοτύπου ISO 22000: 2005, σε εργαστήριο τεμαχισμού κρέατος και παραγωγής παραδοσιακών προϊόντων, με βάση το κρέας-απάκι, παραδοσιακό λουκάνικο, που βρίσκεται στα Χανιά-Κρήτης [Διπλωματική διατριβή] /

Main Author: Φραντζεσκάκη, Ευαγγελία
Corporate Author: Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο
Format: Book
Language:Greek
Published: Πάτρα: Ε.Α.Π., 2011
Subjects:
Online Access:http://class.eap.gr/LotusQuickr/dipde/Main.nsf/h_97D7B9EB6A05C700C22578DF00223B0A/E98EF24E8A34BBF1C22579B9003250B7/?OpenDocument&ResortAscending=7
LEADER 01933nam a2200265 a 4500
001 806999
005 20171111231215.0
008 120207s2011 gr r 000 0 gre d
040 |a EAP  |b gre  |e AACR2 
100 1 |a Φραντζεσκάκη, Ευαγγελία 
245 1 0 |a Εφαρμογή συστήματος διαχείρισης της ασφάλειας τροφίμων, σύμφωνα με τις αρχές του προτοτύπου ISO 22000: 2005, σε εργαστήριο τεμαχισμού κρέατος και παραγωγής παραδοσιακών προϊόντων, με βάση το κρέας-απάκι, παραδοσιακό λουκάνικο, που βρίσκεται στα Χανιά-Κρήτης  |b [Διπλωματική διατριβή] /  |c Φραντζεσκάκη Ευαγγελία 
260 |a Πάτρα:  |b Ε.Α.Π.,  |c 2011 
300 |a 1 Cd-rom (8 MB) :  |b σχημ., πιν. 
500 |a Σχολή: Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας. 
500 |a Πρόγραμμα: Διασφάλιση Ποιότητας. 
500 |a Περιλαμβάνει περίληψη στα ελληνικά και αγγλικά. 
504 |a Περιλαμβάνει βιβλιογραφικές αναφορές. 
650 1 0 |a Διατριβές, Διπλωματικές 
650 1 0 |a Πρότυπο EN ISO 22000:2005 
650 1 0 |a Τρόφιμα  |x Μέθοδοι Ασφαλείας HACCP 
650 1 0 |a Βιομηχανία τροφίμων  |x Συστήματα διαχείρισης ποιότητας 
650 7 |a Διπλωματικές διατριβές  |x ΔΙΠ 
710 |a Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο 
856 4 0 |u http://class.eap.gr/LotusQuickr/dipde/Main.nsf/h_97D7B9EB6A05C700C22578DF00223B0A/E98EF24E8A34BBF1C22579B9003250B7/?OpenDocument&ResortAscending=7 
952 |a GR-PaHOU  |b 59cc74c66c5ad13446fb5bf1  |c 998a  |d 945l  |e -  |t 1  |x m  |z Books