Εστιατόριο : οργάνωση-λειτουργία-τεχνική, έλεγχος-κοστολόγηση, προδιαγραφές υγιεινής & ποιότητας /
Main Author: | Αρβανίτης, Κώστας. |
---|---|
Format: | Book |
Language: | Greek |
Published: |
Αθήνα :
Προπομπός,
2001.
|
Series: | Σειρά, Τουρισμός και ελεύθερος χρόνος
|
Subjects: |
Similar Items
-
Οργάνωση τεχνική εστιατορικών μονάδων /
by: Μάρας, Αθανάσιος Γ.
Published: (1997) -
Οργάνωση - τεχνική εστιατορικών μονάδων : οργάνωση - τεχνικές λειτουργίας και διαχείρησης εστιατορικών μονάδων /
by: Μάρας, Αθανάσιος Γ.
Published: (1999) -
Marketing εστιατορίου : για ποιους λόγους φεύγουν οι πελάτες και δεν ξανάρχονται-- και τί μπορείτε να κάνετε γι' αυτό /
by: Πρωτοπαπαδάκης, Ιωάννης, 1969-
Published: (2005) -
Εστιατόριο οργάνωση - λειτουργία - τεχνική - έλεγχος - κοστολόγηση - προδιαγραφές υγιεινής και ποιότητας
by: Αρβανίτης, Κώστας
Published: (2002) -
Διοίκηση εστιατορίου & μπαρ /
by: Reich, Allen Z.
Published: (2001)