Εστιατόριο : οργάνωση-λειτουργία-τεχνική, έλεγχος-κοστολόγηση, προδιαγραφές υγιεινής & ποιότητας /

Main Author: Αρβανίτης, Κώστας.
Format: Book
Language:Greek
Published: Αθήνα : Προπομπός, 2001.
Series:Σειρά, Τουρισμός και ελεύθερος χρόνος
Subjects:
LEADER 00949nam a2200217 a 4500
001 534580
005 20171111225959.0
008 050714s2001 gr a b 000 0 gre d
020 |a 9607860187 
040 |a GrThPMO 
050 1 4 |a TX911.3.M27  |b A73 2001 
100 1 4 |a Αρβανίτης, Κώστας. 
245 1 4 |a Εστιατόριο :  |b οργάνωση-λειτουργία-τεχνική, έλεγχος-κοστολόγηση, προδιαγραφές υγιεινής & ποιότητας /  |c Κώστας Αρβανίτης. 
260 1 4 |a Αθήνα :  |b Προπομπός,  |c 2001. 
300 1 4 |a 270 σ. :  |b εικ. ;  |c 24 εκ. 
490 1 4 |a Σειρά, Τουρισμός και ελεύθερος χρόνος 
650 1 4 |a Restaurant management 
650 1 4 |a Restaurants 
650 1 4 |a Εστιατορίου μάνατζμεντ. 
650 1 4 |a Εστιατόρια. 
952 |a GrThPMO  |b 59b003126c5ad17d7e5a8922  |c 952a  |d 9528  |e TX911.3.M27A73 2001  |t 7  |x m  |z Books