|
|
|
|
LEADER |
00949nam a2200217 a 4500 |
001 |
534580 |
005 |
20171111225959.0 |
008 |
050714s2001 gr a b 000 0 gre d |
020 |
|
|
|a 9607860187
|
040 |
|
|
|a GrThPMO
|
050 |
1 |
4 |
|a TX911.3.M27
|b A73 2001
|
100 |
1 |
4 |
|a Αρβανίτης, Κώστας.
|
245 |
1 |
4 |
|a Εστιατόριο :
|b οργάνωση-λειτουργία-τεχνική, έλεγχος-κοστολόγηση, προδιαγραφές υγιεινής & ποιότητας /
|c Κώστας Αρβανίτης.
|
260 |
1 |
4 |
|a Αθήνα :
|b Προπομπός,
|c 2001.
|
300 |
1 |
4 |
|a 270 σ. :
|b εικ. ;
|c 24 εκ.
|
490 |
1 |
4 |
|a Σειρά, Τουρισμός και ελεύθερος χρόνος
|
650 |
1 |
4 |
|a Restaurant management
|
650 |
1 |
4 |
|a Restaurants
|
650 |
1 |
4 |
|a Εστιατορίου μάνατζμεντ.
|
650 |
1 |
4 |
|a Εστιατόρια.
|
952 |
|
|
|a GrThPMO
|b 59b003126c5ad17d7e5a8922
|c 952a
|d 9528
|e TX911.3.M27A73 2001
|t 7
|x m
|z Books
|