Αρχές επεξεργασίας τροφίμων /
Main Author: | Γαρδέλη, Χρυσαυγή |
---|---|
Corporate Authors: | Ελλάδα. Υπουργείο Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων., Παιδαγωγικό Ινστιτούτο |
Format: | Book |
Language: | Greek |
Published: |
Αθήνα :
Ο.Ε.Δ.Β.,
1999.
|
Subjects: |
Similar Items
-
Χειρισμοί αξιοποίησης παραγωγής αγροδιατροφικού τομέα /
by: Γαρδέλη, Χρυσαυγή
Published: (1998) -
Μηχανική τροφίμων : θεμελιώδεις έννοιες, φαινόμενα μεταφοράς, λειτουργικές μονάδες /
by: Λαζαρίδης, Χαράλαμπος Ν.
Published: (2000) -
Στοιχεία τεχνολογίας τροφίμων/
by: Μαρκάκης, Περικλής
Published: (1996) -
Επιστήμη και τεχνολογία τροφίμων /
by: Πανέρας, Ευάγγελος Δ.
Published: (1988) -
Τεχνολογία τροφίμων /
by: Νασοπούλου, Κωνσταντίνα
Published: (2010)